رژیم غذایی براساس گروه خونیO

  دانستنیهای مربوط به گروه خونی O

اجدا این گروه خونی شکارچی و جمع کننده بودند .سیستم گوارشی:با ترشح اسید معده فراوان به غذاهای گروه شیر – گندم نشاسته ونان

چندان علاقمند نیست.

سیستم ایمنی : بلا فاصله نسبت به هر نوع تغیییری واکنش نشان میدهد.و بینهایت حساس است .انواع گوشت –دامهای اهلی و ماهی

ها...اگر قسط لاغر شدن دارید میتوانید نان لوبیا و لوبیا چیتی استفاده کنید.گندم و مشتقات گندم برای این گروه مناسب نیست .زیرا به بالا

رفتن میزان گلوتن – لاکتوزو تولید انسولین و اختلال در انها منجر میشود.قندهای عدس و باقالا در ماهیچه ها رسوب میکند. در کاهش وزن اگر

دچار مشکل شدید وسریع احساس خستگی میکنید . دچار اختلال در عمل کرد تیروئید هستید.این اختلال به وفوردرافراداین گروه دیده میشود.

مواردی که باعث چاقی این گروه میشود : کلم بروکسل- لوبیا چیتی- باقالا- عدس- کلم قرمز- باقالا خشک- کلم سفیدوگندم میباشد.

مواردی که باعث لاغری این گروه میشود : کلم سیاه- محصولات دریایی سیاه- گوشت (گوساله- گاومیش)جگرواسفناج میباشد.

انواع گوشت وانواع دامهای اهلی :

مفید : گوشت بز- گوسفند- دل وجگر

مضر : غاز- گاو- کره حیوانی (گاوی)

خنثی : اردک- خرگوش- مرغ- بوقلمون- بلدرچین- کبک

انچه بایدبدانید : سبزی ومیوه جلوی جذب بیش ازحد پروتئین حیوانی را میگیرد.اگردرمسیرکاهش وزن هستید جگرسیاه- قلب- مغز- گردن-

جگرسفید ودل حیوان های جوان بیشتر توصیه میشود.

ماهی وحیوانات صدفدار

مفید : ازون برون- ماهی سفید- شمشیرماهی- قزل الا

خنثی : کیلکا- ماهی تن- خرچنگ- مار ماهی- سگ ماهی

مضر : خاویار- ماهی مرکب- گربه ماهی

ماهی غذای ایده ال این گروه است چون ویتامین k موردنیازقلب به راحتی ازطریق ماهی قابل تأ مین است.البته مصرف ماهی دودی وشورمضر

است.

لبنیات –پنیروتخم مرغ

مضر : انواع پنیروتخم مرغ

خنثی : پنیرسویا- پنیرموزارلا- شیرسویا- پنیرگوسفندی- پنیربزوشیروکره

شیرباوجوداینکه منشأ حیوانی داردولی برای گروه خونی o مفید نیست.بهترین منابع طبیعی کلسیم : کلم سیاه- ماهی- هویج- بادام- تخمه

افتابگردان وتولیدات سویا میباشند.میتوانید یک تخم مرغ رادرلیست غذایی خودقراردهید.

روغن های جامد ومایع

مفید : روغن زیتون- روغن تخم کتان

خنثی : کره- روغن ماهی

مضر :روغن پسته- روغن بادام هندی

دانه ها وخشکبار

مفید : تخم کدو- گردو

خنثی : بلوط- فندوق- بادام- افتابگردان- کنجد       مضر: بادام هندی- پسته- شاهدانه- تمبرهندی

تا جایی که ممکن است دانه های چرب وروغندارمصرف نکنید.نه تنها به علت چربی زیادبلکه به خاطرفشاری که به سیستم گوارشی وارد

میکندبایدبا احتیاط مصرف کنید.

حبوبات ودانه های خوراکی

مضر :عدس قرمزوسبز- لوبیاچشم بلبلی

خنثی : لوبیا سبز- باقالی تازه- سویا- لوبیا سفید- نخود

مفید : باقالی سبز

لوبیا وباقالی به علت اینکه تعادل عضلات رابه هم میزنند.(ناشی ازماده ی تندموجوددران هاست) جای تأ مل دارد.

نان ها – حمیرها واردها

مضر : ماکارونی- انواع گندم- بلغور- نان گندم

خنثقی : انواع برنج- جو- نان سویا- نان بدون گلوتن- نشاسته

گندم ومشتقات گندم راازبرنامه غذایی خود حذف کنید.

سبزیجات

مضر : بادمجان- اواکادو- قارچ- زیتون سیاه- کلم بروکسل- کلم قرمز- کلم سفید- سیب زمینی

خنثی : قارچ پرورشی- تره- ترب قرمز- کاهو- رازیانه- زنجبیل- پیازچه- خیار- فلفل سبر- کرفس- گوجه فرتگی

مفید :انجیر – کلم سیاه – کلم پیچ ترب سیاه – فلفل قرمز – هویج – جولبک دریایی –پیاز سیر –جعفری اسفناج-سیب زمینی

ترجیحا بادمجان و سیب زمینی را مصرف نکنید .چون باعث بروز اکنه در فرد میشود.

قارچ هم به تولید انسولین و افزایش وزن کمک میکند واگر این انسولین خارج نشود احتمال ابتلا به دیابت در فرد بالا میرود.

                   میوها ....................

مضر :::توت فرنگی – خربزه –پرتقال – نارنگی

خنثی::: موز – گلابی – خرما – انار – گریپ فروت –انگور – کیوی – انبه – هندوانه –لیمو

مفید ::: انجیر (خشک یا تازه) زردالو( خشک یا تازه ) الو

هرچند خربزه کاهش دهنده اسید معده است اما با این وجود معده به ان حساس میباشد و با ان برخورد میکند.

                  اب میوها و سبزیجات...

مضر ::اب سیب پوره سیب اب کلم اب پرتقال

خنثی:: قیسی – اب گرفرود – اب انگور -اب خیار- اب هویج -اب کرفس -اب گوجه

مفید :: اب اناناس -اب زردالو و گیلاس

اتاناس به عنوان یکی از مواد مهم و مورد توجه است تمشک زردالو را مشابه دارو مصرف کنید.

                       ادویه ها...............

مضر :: پودر نعناع سس گوجه سرکه دارچین

خنثی :: ترخون – عسل – کشمش – میخک – سیر –تخم نعناع – نمک وفلفل –یونجه

مفید :: فلفل قرمز زنجبیل – زعفران – جعفری – جلبک دریایی ( محافظ معده )

سرکه به عنوان چاشنی منجر به ترشح بیشتر اسید معده میشود.

                گیاهان دارویی و دمنوشها

گیاهان دارویی و دمنوشها....

مضر :: خارشتر – برگ توت فرنگی –زردچوبه – یونجه

خنثی ::نعناع سبز – پاپایا – گلابی – خرما –گریپ فرود –لیمو –انگور –کیوی انبه – هندوانه

مفید :: زبان گنجشک –زنجبیل – جعفری –نعناع

دم کردنی ها را به طو مداوم نباید مصرف کرد به دلیل ازاد شدن مواد موثر انها عوارضی از خود بجا میگذارد.

             نوشیدنی ها..............مهم

مضر :: قهوه – چای – نوشیدنی های الکلی – انواع کولا

خنثی ::اب جو – چای سبز –

مفید:: اب جوشیده

گاهی میتوانید یک لیوان اب انگور یا ماءشعیر بنوشید.

رژیم غذایی براساس گروه خونیO

روزهای کاری

  • خانم ها :روزهای شنبه - دوشنبه - چهارشنبه
  • آقایون : روزهای یکشنبه - سه شنبه - پنج شنبه
  • روزهای جمعه تعطیل
33771727- 33775371 - 09119293565

ماساژ در رشت

ثبت نام آموزش ماساژ

 

 ماساژ آناندا علاوه بر اجرای انواع ماساژ، کلاس های آموزشی نیز برگزار می نماید

شما میتوانید از گزینه پایین برای شرکت در کلاس ها اقدام نمایید

Top